Styreleder Daniel Liang deltok på det syvende toppmøtet for Kinas plastindustriteknologi og -marked

Det 7. China (Ningbo) Plastics Industry Technology and Market Summit Forum ble holdt i Ningbo fra 18. til 19. februar. Mer enn 1500 mennesker deltok på dette forumet, inkludert akademiker Li Jinghong fra det kinesiske vitenskapsakademiet, akademiker Wu Fengchang fra det kinesiske akademiet of Engineering, andre innenlandske toppakademikere og eksperter, representanter for industrikjedebedrifter og relaterte institusjoner, etc. Mange eliter samlet seg i Ningbo for å fremme utviklingen av plastindustrien.Styreleder Daniel Liang ble invitert til å delta på forumet og holdt en hovedtale på scenen, og ble utnevnt til medlem av den andre Ningbo Plastics Industry Expert Committee.Styreleder Daniel Liang fokuserte på temaet for forumet "Spesialisering, Spesialisering, Prestasjon", med fokus på "digitalisering, lettvekt, funksjonalisering, presisjon og økologi", med "drøm", "mål" og "innovasjon".Nøkkelordene "mål", "innovasjon" og "fokus" ble brukt for å vise utviklingshistorien og filosofien til Kaihua fra hans personlige historie med entreprenørskap og for å dele opplevelsen av innovativ teknologi for sprøytestøpeformer.Han utdypet og analyserte også den fremtidige utviklingstrenden til Kaihua og strebet etter å være leder for verdens teknologibedrifter.
bilde1

Kaihua har det beste utviklingsutstyret.Med fokus på de fire kjernevirksomhetene bilindustrien, medisin, logistikk og møbler og hvitevarer, tilbyr vi integrerte løsninger for globale kunder med vårt "QTCS"-tjenestemerke og digitale styrking.Kaihua har en profesjonell sprøytestøpingsprosess.Vi bruker multi-komponent sprøytestøping for å forbedre produksjonseffektiviteten og kvaliteten, fremheve fordelene med digital design, maksimere kostnadsreduksjon og effektivitet, og gi kundene den beste kvaliteten og profesjonelle produkter.Kaihua har et innovativt styringssystem.Ved å bruke Kaihuas KMVE verditeknikk, integrerer Kaihua rimelig teknologi, kvalitet, produksjon, økonomi og drift for å sikre at alle beslutninger og distribusjoner implementeres uten kompromisser for å oppnå de beste omfattende økonomiske fordelene ved Kaihua.Kaihua realiserer omfattende digital styring.Som en nasjonal nøkkel "liten gigant"-bedrift, har Kaihua skapt KDMS digitalt system, bryte den iboende tenkningen, og omhyggelig bygget en treenighet av "styringsmodus - digital teknologi - industriintegrasjon" digitalt lean management system, som leder den innenlandske muggindustrien. og oppgradering av den innenlandske muggindustrien.
bilde2
Kaihua vil huske på generalsekretær Xi Jinpings forespørsel om å "nyskape og skape uten distraksjoner, og drive en god bedrift på en praktisk måte", og alltid følge servicekonseptet "alt er kundeorientert", med "høy kvalitet, høy effektivitet og kort syklustid»."Vi vil fortsette å skape situasjonen for innovasjonsvitenskap og -teknologi for sprøytestøpeformer med mer vital energi og overbevisning, og gjøre planen til handling effektivt, og utsiktene til virkelighet perfekt, for å levere et mer utmerket og tilfredsstillende svarark.
bilde3

bilde4


Innleggstid: 13. mars 2023